Gdybyś mógł nazwać jedną rzecz, która jest Twoim najlepszym osiągnięciem, które zbudowałeś dla swojego vana, co by to było? Kilka zdjęć i opis. Nie musi to być szczegółowy opis. Kilka słów lub więcej jest w porządku. Moje to moje poduszki. Nigdy wcześniej ich nie robiłem. Po wypróbowaniu materaca powietrznego, za zimno zimą, materac domowy, za duży. Maty gimnastyczne, za twarde i nie w odpowiednim rozmiarze. Pianka żelowa, za gorąca latem.
Moje poduszki
Zewnętrzne poszewki na poduszki są stylowe i funkcjonalne. Wykonane są z grubego winylu Arctic, który wytrzyma próbę czasu. Boki poduszek nadają im seksowny wygląd ze srebrnymi przelotkami i czarną koronką, która harmonizuje z surową wytrzymałością ciemnej skóry winylowej. Skóra winylowa wykonana jest z materiału na siedzenia do skuterów śnieżnych. Używana również do skuterów wodnych i łodzi. Jest to klasa wyżej niż typowa skóra winylowa Marine, ponieważ może być również stosowana w ekstremalnych temperaturach ujemnych. Przelotki są srebrne 1/2”, aby pasowały do podziwianego przytulnego stylu vana. Koronka wykonana jest z czarnej liny Paracord klasy wojskowej. Ta czarna lina przetrwania jest celowo sznurowana jako X, pomiędzy srebrnymi okrągłymi przelotkami, aby wysłać podprogową wiadomość XOXO. Uściski i pocałunki dla rodziny i przyjaciół, którzy wchodzą do kochającego, przyjaznego otoczenia vana. Sznurowadła X służą również do mocowania końców poduszek do ławek za pomocą dodatkowego kawałka Paracordu. Dodatkowe kawałki lin są długie, aby zrobić prosty, zbyt duży węzeł sznurowadła. Daje to możliwość łatwego zabezpieczenia lub odpięcia poduszek. Poduszki są szyte za pomocą wytrzymałej maszyny do szycia i grubej nici tapicerskiej do samochodów. Przelotki są mocowane za pomocą przemysłowej prasy do przelotek.