OBD2 Engine/transmission monitor for 3.6 gas - Page 3 - Ram Promaster Forum
User Tag List

Reply
 
Thread Tools
post #21 of 23 Old 12-31-2016, 01:48 PM
keeponvaning
Super Moderator
 
keeponvaning's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: New England
Posts: 2,773
Thanks: 82
Thanked 367 Times in 292 Posts
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 494 Post(s)
It wasn't a prototype but had the latest firmware on it. No results, l.e. Nothing showed up which I reported back to him. I can only assume they are either still working on it or have given up on it.

2014, High Top/159 WB, 2500 gas Promaster fully converted for camping.
keeponvaning is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 23 Old 06-18-2017, 11:44 AM Thread Starter
ACRGLASS
Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 61
Thanks: 2
Thanked 6 Times in 6 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
(Thread Starter)
Wanted to bump this back up to the top, wondering if anyone has had any luck yet on OBD2 tech with anyone so you can monitor transmission temp and oil pressure on a gas engine Promaster? If so, which company has made it?
Thanks.
ACRGLASS is offline  
post #23 of 23 Old 06-18-2017, 02:24 PM
keeponvaning
Super Moderator
 
keeponvaning's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: New England
Posts: 2,773
Thanks: 82
Thanked 367 Times in 292 Posts
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 494 Post(s)
I never heard back from them after I sent him the data results.

2014, High Top/159 WB, 2500 gas Promaster fully converted for camping.
keeponvaning is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome